,

Леќа со грав

Леќааа … Па нема повкусно. Толку ја сакам што дури сериозно истражував како сѐе може да се искомбинира за да се искористат нејзините хранливи вредности. Најпрво дознав дека најдобрата комбинација е со ориз, а потоа и со грав и наут. Леќата содржи многу протеини и магнезиум. А протеините се од витално значење за нас, посебно за децата во развој. За да не ја консумирате во монотоно издание имам еден предлог за вас 

          


        </div> <!-- end entry article -->


        
        <div class=