Наследникот на Балашевиќ е незаинтересиран за естрадата: Не може ни да претпоставите со што се занимава

Алекса, младиот продуцент и наследник на Ѓорѓе и Оливера Балашевиќ, минатата година се вереше со својата избраничка Николина во Израел, за што наголемо се зборуваше.

Тој инаку направи бизнис од гладијаторски игри. Оваа идеја за необичниот боречки спорт да биде негов влез во светот на деловните луѓе ја добил по неговата спортска боречка кариера.

Од која година малиот Алекса се занимава со борење прочитајте на Машки магазин.