„ Време за море“: Еве на кое луксузно летувалиште ужива Ламбе Алабаковски

По претстојниот период, исполнет со работни обврски и настапи низ Македонија, Ламбе Алабаковски замина на заслужен одмор. Пејачот моментално ужива во луксузен ресорт на првиот крак во Грција.

Иако е рана есен, времето е одлично, морето мирно, а небото сино, па Ламбе и тоа како ужива и собира нови сили за се она што допрва сака да го реализира.

-Време за море, напиша Ламбе на својата објава.

View this post on Instagram

A post shared by Ламбе Алабаковски (@lambealabakovski)


Фото:instagram/lambealabakovski