10 најдобро облечени дами на филмскиот фестивал во Венеција

Иако се претпоставуваше дека 77-то издание на фестивалот во Венеција нема да се одржи, и покрај сè, тој е во полн ек!

Присутните мора да се придржуваат до строгите правила кои вклучуваат безбедносни мерки, како што се задолжителни маски за лице во сите затворени простори, мерења на температурата и физичко растојание - со цел да се намали ризикот од ширење на вирусот.

A еве кои се 10-те дами кои си издвоија со својот стил на црвениот тепих: