50 се новите 20: Женската убавина е како виното

Сите ја слушнале фразата „50 се новите 20“. Ова е апсолутна вистина. Женската убавина е како виното - созрева со возраста. Само помислете колку жени знаете, а можеби и вие сте поубави во 40-тите или 50-тите години од тоа кога сте биле 20 години, или сте подготвени да ја видите вашата зрела убавина.

Познатите жени во шоубизнисот се доказ дека секоја година, жената може да изгледа подобро.

Но, тие имаат финансиска способност, се подложени на естетски процедури ... некои од вас би рекле. Дали е ова изговор за да не се грижиме доволно за нас? Денес, споделуваме со вас некои неверојатни жени над 40 и над 50 години. Тие, и многу други, се доказ дека жените во своите 40-ти или 50-ти години не се инфериорни во однос на оние од 20-ти и 30-ти.

Џенифер Лопез 50 години


Џенифер Анистон 51 години


Селма Хајк 53 години


Никол Кидман 52 години


Кајли Миног 51 години


Рене Зелвегер 50 години


Гвинет Пултроу 47 години


Софија Вергара 47 години


Џенифер Гарнер 47 години