Аделина Тахири пушта машина за перење по штикли: Ем згодна, ем вредна- вистинска домаќинка (ФОТО)

Албанската пејачка Аделина Тахири Марков е жена за сѐ

Препознатлива по својот одличен вкус за облекување и тоа што поседува врни модни парчиња кои чинат цело богатство, ретко кој би ја замислил пејачката во вакво издание.

Имено таа е вистинска домаќинка по дома, па пушта машина за перење, но дотерана тип-топ од глава до пети. Дури носи и високи потпетици.