Ако сте меѓу нив, подгответе се за - ЉУБОВ: На овие знаци младата месечина ќе им го промени животот

Последната млада месечина во 2023 година може засекогаш да ги промени животите на неколку хороскопски знаци на љубовен план

Оваа млада месечина се јавува во врска со Марс, што значи дека кармичките задачи на иднината ќе бидат решени во средината на декември.

Близнаци

Младата месечина се случува во вашиот сектор за врски, што значи дека одеднаш ќе добиете нов партнер. Згора на тоа, ситуацијата може да се случи за време на патување, или ќе го запознаете преку социјалните мрежи или на страница за запознавање. Бидете сигурни дека оваа личност ќе стане ваш кармички партнер, бидејќи Марс го контролира јазолот на идната карма, а во 2024 година вашата заедница може дури и да стане официјална.

Лав

Младата месечина се случува во вашиот љубовен сектор, што значи дека на негова иницијатива можете да го запознаете партнерот. Патем, тоа може да биде странец, учител, адвокат или личност со некоја сериозна титула - Марс во вашата табела владее со секторот на успехот. Бидете сигурни дека романсата брзо ќе се развие, бидејќи младата месечина на 12 декември се јавува во променливиот знак на Стрелец - ќе мора брзо да се прилагодите на околностите и предлозите на вашиот партнер.


Следна страна