Анкета на Женски магазин: Во која парфимерија најчесто купувате?

Од денеска под секој објавен текст на Женски магазин може да гласате на анкетата: Во која парфимерија најчесто купувате?

Вашето мислење секако е важно, а која продавница ќе го заземе првото место, ќе дознаеме наскоро.