АСТРОЛОШКО СОВРШЕНСТВО: Оваа хороскопска двојка никогаш нема да раскине!

На некои парови ѕвездите им предвидуваат дека засекогаш ќе бидат во љубов. За оваа астролошка комбинација велат дека е нераскинлива. Очекувано, или не во прашање се Лав и Вага.

Тие двајца се најинтересна комбинација во Зодијакот, а посебно е добар пар ако жената е Вага а мажот Лав.

Уште при самото запознавање меѓу нив може да се роди голема обострана симпатија и силна љубовно-сексуална привлечност бидејќи Лавот е навикнат на комплименти, внимание и љубезност додека Вагата по љубезност, во однос на другите хороскопски знаци го зазема првото место. Овој пар едноставно му го пружа еден на друг она што е потребно и тука нема дилема дека среќата е загарантирана.

Се случуваат помали отстапки, но ова е речиси правило без исклучоци.

Двајцата умеат да бидат нежни, а во друштво им подаруваат внимание како на останатите така и еден на друг.

Нивниот живот може да биде навистина гламурозен, а како двајцата уживаат во тоа, нема конфликти. 

Вагата нема секогаш да ја прикрие својата посесивност, но доминантниот Лав на такви ситници просто не им обрнува внимание.

Што е најважно, двајцата се врвни комуникатори, и тоа е тајната на нивната трајна љубов - каков проблем и да се појави, тие двајца ќе го решат со разговор.