BACK TO SCHOOL акција со Diners Club!

Обезбедете навреме се што им е потребно на вашите најмили, купувајте на РАТИ и искористете ги ПОВОЛНОСТИТЕ кои Ви ги овозможува Diners Club

Погледнете го специјалното издание на BACK TO SCHOOL каталогот. 

Diners Club им посакува среќен и успешен почеток на новата учебна година на сите ученици и студенти.