„Богдана е столбот на семејството, се грижи за децата и за мене“: Вељко Ражнатовиќ искрено за сопругата - „Таа е жена која секој би ја посакал“

Вељко Ражнатовиќ е посветен на својата боксерска кариера, а неговата сопруга Богдана е негов најголем поддржувач во сето тоа.

Тие живеат со двата сина во Тител, каде што ја создале својата оаза на мирот, а Вељко сега истакнува дека Богдана е сакана жена и дека таа е столбот на нивното семејство.

- Таа е столбот што го држи целото семејство. Таа се грижи за мене и за децата. Сега имам некои други обврски, но секако се грижам и за децата и јас, некој да не мисли дека јас не се замарам со нив, напротив, туку само помалку од неа. Таа е жена која би ја посакал секој, вели тој.

На прашањето дали неговата мајка Светалана Ражнатовиќ редовно ги следи неговите натпревари, Вељко одговори:

- Таа има концерт на денот на натпреварот, но од минута во минута ќе биде информирана што се случува. Ќе гледа кога ќе може, не ја терам. Таа разбира дека тоа е мојот пат што го избрав, изјави Ражнатовиќ во емисијата „Ексклузив“

Фото:Инстаграм