Цели дваесет: Мартија Станојковиќ ги дувна свеќичките и си посака само едно

Пејачката Мартија Станојковиќ го прослави својот 20-ти роденден. Во присуство на најблиските, Мартија ги дувна свеќичките и си посака:

„Добредојдовте дваесетти“

По повод роденденот, многу нејзини колеги и пријатели и го честитаа истиот со желба за многу здравје, среќа и успеси.


Среќен роденден Мартија!