Часовник на неделата: Класичен но модерен, CARSON PREMIUM LADY MOONPHASE

Едноставност и елеганција

Со допир на софистицираност, класичен но модерен, новиот CARSON PREMIUM LADY MOONPHASE совршено ќе го надополни вашиот изглед.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.


*ПР објава