Часовник на неделата: Задолжително парче за есенва-TISSOT CARSON PREMIUM AUTOMATIC LADY

TISSOT CARSON PREMIUM AUTOMATIC LADY, тајмер кој ќе одговара на секое време или место оваа есен

Неговиот класичен стил му овозможува никогаш да не застарува,а коженото ремче во темнокафена боја му дава доза отменост и елеганција.

Ќе може да го носите и со едноставни, но и со шик есенски комбинации.


*кликнете на фотографијата за повеќе информации

Часовникот може да го најдете во продавниците на Божиновски или онлајн на нивната веб - страница.

Останати предлози:

- Часовник на неделата: Calvin Klein BODY - за жени кои знаат што сакаат

- Часовник на неделата: Calvin Klein SPELLBOUND - само за смели дами со стил

- Часовник на неделата: Calvin Klein M BELT - бело кожено ремче за нежен изглед

- Часовник на неделата: Calvin Klein AUTHENTIC - за препознатлив стил, егеганција и убавина