Дечињата од „Светот на Колорес“ „летнаа“ на Месечината (ГАЛЕРИЈА)

Уште една уникатност денеска имаа можност да доживеат дечињата од приватната градинка „Светот на Колорес“.

Во рамки на проектот организиран од градинката облечени во астронаутски одела „заминаа“ на Месечината со огромна ракета.

Преку директни и уникатни примери дечињата учат за единствениот природен сателит на Земјата, а возбудата се гледа на нивните мали лица.

Деновиве очекувајте нови фотографии.*Пр објава