Дневен хороскоп: Среќен петок за четири знаци-дали сте меѓу нив

Овен

Ве очекува патување. Блокирани сте, несигурни, пасивни. Не успевате да се отворите и да ги задоволите емотивните потреби.

Бик

Ве очекува разговор во кој ќе бидете пофалени. Комуницирате со симпатијата и детално ја анализирате. Ви се допаѓа нејзиниот начин на резонирање, бидејќи е близок до вашиот.

Близнаци

Не успевате да најдете заеднички јазик со членовите од семејството, бидејќи не сте подготвени за компромис. Ќе запознаете личност која ќе остави позитивен впечаток на вас. Ви се допаѓа нејзиниот начин на размислување.

Рак

Одличен ден за дебата во кој бескомпромисно ќе се држите до своите ставови. Заљубени сте и имате апсолутно нереален поглед за другата страна - мислите дека е совршена.


Следна страна