Форбс ја објави листата на најбогати селебрити: Првиот на листата заработил 185 милиони!

Објавена е листата на најбогатите луѓе на светот и на прво место е една многу позната личност - можете ли да погодите за кого станува збор?

Кејли Џенер неодамна е прогласена за најмлада самосоздадена милионерка, а дали оваа 2019 година заработи доволно за да доминира на листата најбогати луѓе? 

Форбс секоја година објавува листа на 100 - те најбогати личности и бројките кои ги заборатиле во текот на годината. Борбата за прво место секоја година е неизвесна и иако сите очекуваа дека оваа година на првото место ќе биде токму Џенер, овојпат не беше така. 

Кој ја симна од тронот читајте на HASHTAG.MK