(ФОТО) 2 во 1: Фантастичен трик за брзо подготување зимница

Септември е месецот на зимниците, па овие денови сите домаќинки се во трка да подготват ајвар, мармалад, компоти и салати за полиците во подрумот.

За многумина главниот проблем е недостатокот на време и простор за подготовка на целата зимница, па една госпоѓа од Ниш сподели одлична идеја која ќе ве спаси од маката.

Сузана од Ниш има практична идеја со која во исто време може да правите џем, но и да печите пиперки за ајвар.

Како ви се чини?