(ФОТО) Данијела Мартиновиќ на 19 години

Данијела Мартиновиќ објави фотографија како изгледала кога имала 19 години. Пејачката од Сплит која сега има 47 години, на својот Инстаграм профил добива коментари дека сѐ уште изгледа како млада девојка.


„Нежни 19 години, а насмевката иста“, напиша таа под фотографијата. 

Некои од нејзините колеги заклучија дека Данијела изгледа исто како и нејзината сестра Изабела која исто така е пејачка.

Неодамна, Данијела прозборе за болеста на сестра ѝ , и тешкиот период кој го поминала за време на нејзиното лечење.