(ФОТО) Детска радост: Ќерката на Тамара Тодевска е вистински позитив на денот!

Пејачката Тамара Тодевска несебично со јавноста секогаш споделува убави работи од своето секојдневие.

Така и овој пат, детската игра и слатка насмевка на Хана ни е вистински позитив на денот. Понеделнички сакаме да ве расположиме со фотографија, на која е прикажана детската радост, онаа невина и чиста која забораваме да ја цениме, брзајќи низ лавиринтот на животот. 

Пробајте да  одолеете на оваа преубава насмевка!