(ФОТО) Долго го немаше на естрадата: Познатиот пејач на гости кај Дарио

Двајца стари пријатели и колеги, пречека пејачот и автор Дарио во своето кафуле, "Миг 21".                                                                   

                                                                                   Едниот е Мики Јовановски-Џафер,а другиот Арчи. Арчи долги години не е присутен на домашната музичка сцена, а живее во Дубровник кафе што редовно настапува. Тој е познат по хитот "Да пукнеш леле што ми направи", песна која беше популарна поради необичниот текст. Џафер неодамна објави дека станал дедо. Внукот е од синот кој живее во Германија.