(ФОТО) Емотивно: Испразнетите плоштади на светските метрополи

Пандемијата со коронавирус ги испразни плоштадите на светските метрополи како никогаш досега. 
Фотографиите со празни плоштади, на едни од претходно најпрометните градови, ја пренесуваaт сериозноста на ситуацијата со која се соочува целиот свет.фото: CoronaVirtual Memories