(ФОТО) КАКО ИЗГЛЕДА ЌЕРКАТА НА ЏОРЏ И АМАЛ КЛУНИ: Јавноста за прв пат ја „ѕирна“ малата Ела

Познатиот пар Џорџ и Амал Клуни вешто ги кријат децата од јавноста, па првата ќерка на Ела е дочекана со воодушевување!

Имено, кога Амал излегла на прошетка со својата мајка Барија Аламудин, папараците ги дочекале пред нивниот дом во Њујорк и го сликале лицето на девојчето.

Многу фанови со радост ја дочекале првата фотка, коментирајќи на кој малата Ела личи повеќе.


Како и да е, кога ќе порасне ова слатко девојче сигурно ќе биде вистинска убавица имајќи предвид како изгледаат нејзините родители.