(ФОТО) Мајка покажува како изгледа секојдневието со пет деца: Четворка и поголемо братче

Дајана и нејзиниот сопруг Колби се родители на пет мали дечиња, а четири од нив се четворка и едно поголемо братче.

Тие на Инстаграм покажуваат како изгледа нивното секојдневие со пет деца околу нив. Петте палавковци, едно девојче и четири момчиња се преслатки.
Погледнете ја галеријата од секојдневието на седумчленото семејство:
фотографии:instagram