(ФОТО) Мартин 99 е горд татко на преслатки син и ќерка

Поранешниот водител Мартин Трпчевски или познат како Мартин 99 денес е горд татко на две прекрасни деца. Во 2016-тата, тој стана татко на преслатко девојче кое во 2017-та доби и братче. 

Дека е премногу среќен во семејниот животот сведочат и фотографиите кои секојдневно ги објавува на социјалните мрежи. 

Ќерката и синот кои ги има со сопругата Моника, многу наликуваат на него.