(ФОТО) Најмодерната боја оваа сезона: Вино боја за есенски шмек

Оваа есен една од најмодерните и најбарани бои е дефинитивно бојата на виното.

Станува збор за нијанса која дава еден посебен есенски шмек.

Такви се и колекциите на долна облека во продавниците на „Bonatti“.

Може да го изненадите и вашиот партнер и да му подарите специјално парче од машката колекција во вино боја и да бидете во тон.

Во моментов трае и акцијата -30% на означени градници, по повод светскиот месец на борба против ракот на дојка.