Размислувај превентивно, носи удобно: Градници за сите дами

Размислувај превентивно, носи удобно! 

Во светскиот месец на борба против ракот на дојка, во знак на поддршка „Bonatti“ подготви акција на градници погодни за носење за сите дами кои имале или имаат искуство со оваа болест, но и за сите оние кои сакаат да се чувствуваат слободно и удобно.

*Акцијата -30% попуст се однесува на означени градници и трае до крај на неделата (27.10.2019).

Заедно да ја подигнеме свеста за значењето на грижата за здравјето на жената 

www.bonatti.mk