(ФОТО) Очи како на тато: Наследникот на Кајмаковски ќе ве освои од прва!

Во последно време пејачот Даниел Кајмовски е актуелен по разводот со Кристина, неговата поранешна сопруга. Плодот на нивната љубов, малиот Давид, живее со својата мајка и веќе расте со вистински господин.

Во последно време Даниел не споделува фотографии од наследникот, но затоа неговата сопруга редовно споделува како го поминуваат времето со Давид, кој има очиња како тато.