(ФОТО) Панчо и Андреј пет часа собираа ѓубре

Панчо и Андреј од дуото ДНК денеска направија дело за аплауз. И двајцата собраа 50 вреќи ѓубре чистејќи ја населбата Бардовци.                                         

" Драги наши, денеска по 5 часа работа и собрани преку 50 кеси шут и ѓубре се решивме да направиме еден поразличен ЧЕЛИНЏ, кои воедно треба да ги поттикне сите наши колеги, сограѓани, и истовремено да ја разбуди самосвеста кај луѓето",изјавија ДНК.