(ФОТО) Сандали во кои ќе посакате да го поминете цело лето ...

Сезона 2018 ќе ја прогласиме за лето со најубави сандали! Поводот дефинитивно лежи во една од најкреативните колекции на летни обувки кои имавме прилика да ги видиме, а која доаѓа од хрватската Guliver!

Уште пролетта почнаа да го воодушевуваат модниот свет со интересни модели на патики, а сега на прагот на летото не изненадија со преслатки сандали.

Сакате пониска пета, со панделка, во лимон жолта боја? Може, имаат! 

Би можеле цело лето да го поминете во платформи на врзување - ооо верувајте, ќе ви се допаднат десетици модели на  Guliver!

Кога детално би ја проучиле цела колекција, ќе увидите дека мудро размислиле за летните сандали какви што навистина сакаат жените. И направиле комплетна палета.

Уживајте во галеријата...

Фото: stylezagreb