(ФОТО) Ултра модерна во евтино: Кралицата Летиција во фустан од 1.300 денари

Кралот Фелипе и кралицата Летиција, ja посетија Куќатa-музеј на Перез Галдија во Лас Палмас де Гран Канарија, остров на Канарските Острови.

Стилската кралица на Шпанија носеше прекрасен, бледо-зеленкаст фустан, од брендот Зара и уште еднаш ја покажа својата скромна страна.

Фустанот беше во продажба со цена од 19,99 фунти, околу 1300 денари, но за жал повеќе не е достапен за купување. 

ГАЛЕРИЈА: