(ФОТО) Заеви на свадба: Ќерката на Заев во бојата на оваа есен

Заеви на свадба, Премиерот класично облечен во костум, бела кошула и тегет вратоврска. Неговата сопруга Зорица одбрала елегантен шарен фустан.

А ќерката Александра во фустан со ин боја оваа есен.