(ГАЛЕРИЈА) Есенски трендови за маникир

Летото веќе поминува, а новата есенска сезона доаѓа и почнуваме да размислуваме за она што е во тренд. За навистина да изгледаме топ, не треба да ставиме акцент само на тековните модни трендови, но мора да обрнеме внимание и на ритуалите за убавина.

Кога станува збор за нокти и маникир, слободно можеме да кажеме дека нема граници. Ако сте уморни од неонските бои кои доминирале во текот на летото, време е да ги замените со нови нијанси кои ги првават вашите нокти поубави и женствени.

Еве неколку идеи за инспирација: