(ГАЛЕРИЈА) ТРЕНДИ ФРИЗУРИ инспирирани од стилот на 90-тите

Овие фризури се појавија во текот на деведесетите години и верувале или не,никогаш не излегле од мода...

Со самото тоа, тие не се враќаат во модните трендови бидејќи цело време се тука некаде, туку само стануваат популарни меѓу кои и поголем број на жени.

Во продолжение ќе ги видите фризурите кои ќе ги гледаме насекаде околу нас!