Го промени личниот опис па стана водителка: Елеонора Миљковиќ вака изгледаше некогаш, нема да ја препознаете

Елеонора Миљковиќ по учеството во едно реално шоу во Србија вложи во својот изглед и се промени до непрепознатливост.

Оваа Македонка многумина ја споредуваа со познати српски старлети, поради низата интервенции кои ги имаше на лицето и телото. Миљковиќ редовно објавува провокативни фотографии во кои уживаат нејзините следбеници, а под нејзините фотографии се почесто се прашуваат „што се случи со неа“ и „зошто претера со пластичните операции“, по што таа забрани да се коментира на постовите на социјалните мрежи.

Елеонора по кариерата во познатото шоу, се обиде и како водителка на временска прогноза на една српска телевизија. Набрзо се откажа и од неа, по што  ја запозна љубовта на својот живот и застана на „лудиот камен“.

Пред:


Потоа:


Фото:screenshot