Горда мајка: Соња Тарчуловска објави ретка фотографија со синот Младен

Фолк- пејачката Соња Тарчуловска објави фотографија со нејзиниот син. Таа ретко објавува заеднички фотографии со Младен, оваа е една таква.

Синот Младен е второто дете во семејството Тарчуловски кој веќе успешно гради спорстка кариера. Тој тренира ракомет во ракометниот клуб Алкалоид, додека неговата најголема сестра Мелани се знаимава со музика.

Пејачката најчесто споделува фотографии со нејзината најголема ќерка Мелани, која тргна по нејзините стапки.

Мелани е вистинска убавица и копија на нејзиниот татко Јохан. Мелани е првата ќерка на парот, Јоана е нивната втора ќерка, а Младен е третото дете.

Фото: Инстаграм