Јелена Спенџарска „удри“ по завидливите: Луѓето љубоморат

Водителката на утринската програма и инфлуенсерка Јелена Спенџарска пред Нова година откри кој е дечко ѝ и како се вика и сподели дека е среќна и исполнета, а вчера изненади со објавата.

Имено таа напиша објава во која потенцира дека луѓето се љубоморни. Целиот текст ви го пренесуваме во целост:

Понекогаш љубомората не е од тоа колку повеќе си материјално богат. Луѓето ти завидуваат како и колку те сакаат другите и како ти покажуваат љубов.
Луѓето ти завидуваат како ти се носиш со ситуации во кои тие најверојатно би изгореле. Тие мислеле дека нешто ќе те скрши, а тебе те направило посилен. Тие не можат да поднесат дека тебе главата постојано ти е гордо исправена.
Луѓето ти завидуваат на твојата интелигенција и како едноставно правиш работите да се случуваат. Како лесно ги надминуваш проблемите во кои тие уште се гушат....Фото: Инстаграм - Јелена Спенџарска

Ова ќе биде чудо од дете: Спенџарска горда тетка на Емона која наполни 2 години