Ова ќе биде чудо од дете: Спенџарска горда тетка на Емона која наполни 2 години

Внука на водителката Јелена Спенџарска наполни 2 години. 

Ќеркичката на Викторија Спенџарска Стин која е дефинитивно инспиративна мајка која има веган блог и има навистина корисни совети и за мајките е помалата внука на една од најпознатите водителки и инфлуенсерки кај нас Јелена Спенџарска.

„Мојата втора внукичка денес слави втор роденден. Второто дете, за кое секогаш велиме: Да е живо и здраво, втората љубов, за која никогаш не мислев дека може да ја достигне првата (погрешно) секој ден сѐ повеќе ме освојува со својата спонтаност, итрина и убавина. Ова ќе биде чудо од дете“ - напиша Спенџарска на инстаграм


Втората радост, внука на водителката Јелена Спенџарска, има необично име. И првата внука исто така од сестра ѝ има необично и несекојдневно име, Љубљана. Тета Јелена даде идеја за името,втората внука да се вика Емона.

Инаку, Емона е всушност старото име на главниот град на Словенија, Љубљана.

Девојчињата ќе бидаат поврзани и по своите имиња.View this post on Instagram

A post shared by Viktorija Spendjarska Steen (@vegan_viki_)
ФОТО: Инстаграм screenshot