Катарина и Перо Антиќ заедно на концерт кај Тамара во Охрид

Катарина Ивановска, нашиот топ модел со светска кариера ѝ е голема поддршка на поп-ѕвездата Тамара Тодевска, како и Тамара на Катарина.

Двете се другарки долги години. Катарина е дел од сите позначајни настапи на Тамара, а така беше и сношти,  на коцертот на Тамара во Охрид, во Античкиот театар.

Катарина на концертот дојде со кошаркарот и претседателот на КФМ, Перо Антиќ. Изминативе месеци, домашните медиуми објавуваа дека Катарина и Антиќ се во врска, но и двајцата не ги коментираа написите, освен што Катарина даде куса изјава за „Бекстејџ“ дека се среќни заедно.

Антиќ е близок пријател со Тамара, и со нејзиниот сопруг Александар Димитровски – Мачка. Тој на концертот го прослави својот роденден, а Тамара му го честиташе и го поздрави од сцената. 

(М.Џ.)