(ВИДЕО) Ким е воодушевена: Чикаго веќе оди на високи потпетици!

Иако има само една година, веќе оди на ВИСОКИ ПОТПЕТИЦИ! Чикаго Вест можеби е најмлада од трите деца на Ким Кардашијан и Каније Вест, но тоа не значи дека им дозволува на постариот брат и сестра, Норт и Сајт, да ја засенат. Веќе ги следи чекорите на мајка си, па така, иако само што го прослави првиот роденден, веќе оди на високи потпетици!

Видеото го имате на HASHTAG.MK