Ќе им се исполнат желбите по 10 април: Овие три хороскопски знаци ќе ги погодат стрелките на љубовта

Во првата половина на април, Рибите ги очекуваат прекрасни моменти со саканата личност. Ќе постигнете интимност на уште поголемо ниво. Комуникацијата исто така се подобрува. На крајот на месецот се јавува тринокот на Марс со Јупитер, па затоа е идеално време за комуникација со семејството. Старите драми ќе бидат решени на мирен начин.

Јарец

Ќе се фокусирате на домот и семејството. Извесно е реновирање на домот или да се купи нов, како и да се прошири семејството. Ќе имате потреба да поминете што повеќе време во природа и покрај вашите големи обврски.

На овој начин ќе се поврзете уште повеќе со вашиот партнер.

Спојот на Венера и Уран носи сосема нова врска во вашата врска.

Слободните припадници на овој знак ќе го интензивираат својот социјален живот од средината на април, проследено со фатална средба со личност преку пријател.


Следна страна