Ќе ви забодат нож во грб, без да трепнат: Три хороскопски занци со кои треба да бидете внимателни секогаш

Понекогаш познаваме некого многу долго, па неговото оттргнување од нас нè изненадува. Астролозите велат дека склоноста кон такво однесување може да се „прочита“ во хороскопот ...

И додека има некои луѓе за кои би ставиле рака во оган во каква било ситуација и безброј пати ја докажале својата лојалност кон вас, има и такви кои се неверојатни - затоа што ќе ве „прободат во грб“ при првата прилика. Без разлика дали го прават тоа од чиста корист, зли намери или навики, астролозите велат дека постојат три хороскопски знаци на кои не може да им се верува, но секогаш бидете внимателни со нив.

1. Овен - најголемиот забивач на нож во грбот

Овенот тврди дека е верен хороскопски знак, но нивните постапки понекогаш се сомнителни. Изгледаат доволно пријателски расположени, но нема да се двоумат да се однесуваат непријателски кога ќе видат можност да напредуваат или да ги постигнат своите цели, дури и ако тоа значи предавство на нивните најдобри пријатели.


Следна страна