Која е најемотивната жена во Зодијакот?

Жената Рак е една од најнеомилените во Зодијакот бидејќи секогаш глуми невиност, како таа ништо не знае, не разбира за што се работи, како многу е осетлива, наивна и невешта, на неа секогаш и е потребен силен маж кој ќе ја заштити, па одлично би било и доколу е почитуван во општеството.

Ним им е потребно многу љубов и внимание. Подготвени се да дадат многу, но и очекуваат многу од другите. Имаат големо срце и секогаш сакаат силно. Личноста која ја одбираат добива многу внимание од нив. Тие ги паметат дури и најмалите детали.