Колку тажен свет: Татко од Сирија измисли игра со смеење „против“ бомбите

За да не ја загрижува својата четири годишна ќерка Селва, нејзиниот татко Абдулах измислил игра. Секогаш кога ќе падне бомба во Сирија, во близина на градот кадешто тие живеат, тие да се смеат, за таа да не се исплаши.Заблагодарете му на бога за тоа што го имате, што мирно спиете!