Мачка во лакирана кожа: Нашата убавица Ана вака се облече за својот роденден

Фитнес инструкторката Ана Стојанова е добро познато лице кај нас. Покрај тоа што има армија од следачи, програми за вежбање и исхрана и мотивациски говори, таа изгледа преубаво. 
За такво тело е потребно и вежбање па постојано го истакнува тоа. 
А ги истакнува најчесто и нејзините физички атрибути. 

Меѓутоа, овојпат се ослучи за свијот родрнден да се појави во жешко издание иако скоро и да не се гледа голо тело. 
View this post on Instagram

A post shared by ANA STOJANOVA (@annstojanova)


Облечена во креација од лакирана кожа која мами погледи, припиена за телото, па уште и во црвена боја... Бомба!!!


Фото: Инстаграм