Магични фотографии: Како изгледа кога татковците присуствуваат на породување

Раѓањето е непроценливо искуство за родителите, а од голема важност е со мајките на породувањето да има поддршка од личност која влева доверба, а најчесто тоа го прават татковците. Поддршката од татковците за време на породувањето создава сочувствително окружување за мајката која покрај својот партнер се чувствува поудобно и полесно поднесува болка.

Овие прекрасни фотографии ги покажуваат возбудените татковци, кои биле поддршка на своите бремени партнерки во породилното одделение и не потсетуваат колку е единствена улогата на таткото: