Мајка и ќерка на прошетка во Турција: Тамара Тодевска и мама Брана уживаат во Истанбул (ФОТО)

Тамара Тодевска и нејзината мајка, Бранка, заминаа за Турција, каде уживаат во убавините на Истанбул.

Од таму, Тамара сподели низа фотки со мама Брана и покажа како го поминуваат заеднички времето.

Погледнете ги прекрасните фотки: