Македонска блогерка има топ фустан за матурска вечер+неколку идеи за матурантки

Ангела Георгиев е модна блогерка од која често пати црпиме идеи како да се облечеме. 

Таа ги следи, но и ги трасира модните трендови кај нас, а овој пат е инспиративна во црн елегантен фустан од кој би можеле инспирација да најдат идните матурантки кои досега не наишле на идеалната комбинација за матурската вечер.

Ангела, црниот фустан го искомбинирала со црни сандали, а многумина се сложуваат дека е вистински избор.

Па, матурантки еве одлична идеја како да се дотерате за матурската вечер, а подолу ви предлагаме уште неколку црни елегантни, свечени комбинации.

ФОТО: ИНСТАГРАМ