Како изгледа Дарио, вонбрачниот син на Маринко Роквиќ: Пејачот има два сина со Славица, но ретко се знае дека има и трет

Пејачот Маринко Роквиќ не крие дека покрај синовите Марко и Никола, има и еден вонбрачен син Дарио.

Дарио никогаш не бил разоткриен во јавноста, а она што е познато е дека живее во Канада и ја користи секоја прилика да ги посети својот татко и полубраќата во Белград барем еднаш годишно. Никола сега на својот профил на Инстаграм сподели фотографија со Марко и Дарио.

View this post on Instagram

A post shared by Nikola Rokvic (@nikolarokvic)


„Тројца браќа!“, напиша Никола во описот на фотографијата, со што на сите им стана јасно дека Дарио го гледа како свој брат, и дека се во одлични односи.

Маринко веднаш не го призна Дарио, а како што еднаш истакна, се‘ уште жали за тоа.

„Тоа се случи ... Мислам дека се случи како што се случи. Тој се роди од некои, да кажам, средби. Тоа не беше врска или забава, па едноставно не бев сигурен дека тој е мое дете. А, да бев со ист ум тогаш веднаш би направил ДНК тест. Меѓутоа, младост, лудост ... во тоа време не бев ни оженет“, изјави еднаш Маринко за медиумите.


Фото: Instagram/ Никола Роквиќ

(ФОТО) Три генерации на мажи од фамилијата Роквиќ: На кого личи синот