Мажи, читајте: Кога сте во кревет, жените го сакаат ова

Нема маж кој не би сакал да знае што навистина сакаат жените кога станува збор за секс.

И тоа прашање постојано се одолговлекува, но некако се чини дека секогаш останува без одговор.

Сепак, сега, благодарение на некои истражувања, успеавме да откриеме одредени работи.

Кога станува збор за сексот, повеќето жени го сакаат ова:

Вистински момци, за почетoк, нема да се пофалат со тоа.

Сексуалните навики исто така се променија, особено кај жените, што го докажало и интересно истражување на веб-страница за запознавање.

Откако испитале над 400 000 нивни членови, заклучиле дека се поголем број жени претпочитаат груб секс - дури 62 проценти!

Ако прашате експерти, нема ништо чудно во тоа - кога некој ќе ве гребе, удира или гризе, отчукувањата на срцето и крвниот притисок скокаат, што не е тешко да се протолкува како сексуално возбудување за време на сексот. Некои делови на мозокот имаат сосема идентична реакција на сексуално возбудување и болка.

Па, што најмногу сакаат жените во врска со тоа? Бројките го кажуваат следново - 60 проценти претпочитаат нивниот партнер да преземе целосна контрола во сексот, два проценти претпочитаат да ги влече за косата, а покрај тоа, многумина сакаат гризнувања, погрдни имиња и врски.